Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Knižní okénko - Vánoční kuchařka pro kluky a holky

Stránky

čtvrtek 1. prosince 2016

Knižní okénko - Vánoční kuchařka pro kluky a holky


Dnes tu pro vás mám nachystaný příspěvek do knižního okénka.  A protože se kvapem blíží Vánoce, tak se i dnešní knižní okénko bude vánoc týkat. Ráda bych Vám tu představila knižní novinku, kterou  je Vánoční kuchařka pro kluky a holky.  Autorkou kuchařka je Svatava Vašková .







Jak sám název kuchařky napovídá, je kuchařka věnována vánočním receptům, které zvládnou kluci i holky.  Najdete zde spoustu nejrůznějších receptů na vánoční dobroty jako jsou např. klasické linecké cukroví, vločky zázvorky, medové hvězdičky, čokoládky. Kromě sladkých dobrot jsou zde recepty i na vánoční nápoje jako je třeba pečený čaj nebo horké jablíčko. 



V receptech kromě základních surovin najdete i velmi srozumitelně psaný postup na přípravu. Jednotlivé recepty jsou dle obtížnosti opatřeny symbolem vařečky.  Některé recepty zvládnou, dle mého názoru, připravit děti bez pomoci dospělého. A některé recepty si naopak pomoc dospělého určitě vyžádají. Každý recept je doplněn velice pěknými fotkami. Už jen při pohledu na ty fotky se člověk pěkně namlsá :).
Mě osobně se Vánoční kuchařka pro kluky a holky velice zamlouvá. A pokud máte doma malé jedlíky, kteří v kuchyni rádi pomáhají, tak tahle kuchařka je určena právě jim. Myslím, že v předvánočním čase ji určitě využijete. 
Knížku k recenzi poskytla Albatros Media a.s.


Vánoční kuchařka pro kluky a holky, Svatava Vašková, Nakladatelství Fragment ve společnosti Albatros Media a.s.,, 1. vydání, 2016, ISBN  978 -80-253-2998-6

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...