Jedlíkovo vaření Jedlíkovo vaření: Zaváté vepřové plátky

Stránky

pondělí 7. ledna 2013

Zaváté vepřové plátky



Jestli si stejně jako já koncem každého týdne kladete otázku: " co já jenom zase uvařím?", potom přináším malou nápovědu. Co takhle udělat zaváté vepřové plátky?


Na přípravu potřebujeme:
1 kg vepřového masa (kýta, kotleta..)
1 balení plátkového sýra
30 dkg salámu (nastrouháme)
2 cibule (pokrájíme na kolečka)
kremžskou hořčici
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Maso zprudka po obou stranách osmažíme na rozpáleném oleji. Plátky z oleje vyjmeme a vložíme do pekáčku. Jednotlivé plátky jemně potřeme kremžskou hořčicí, poklademe kolečky cibule, přidáme nastrouhaný salám a celé přikryjme plátkem sýra.
Mírně podlijeme a vložíme do vyhřáté trouby. A necháme zvolna zapéct.
Podáváme nejčastěji s brambory!


A co VY? Co budete o víkendu vařit VY? Podělte se se mnou o inspirace... už mi pomalu dochází

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji Vám za návštěvu a za Váš komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...